အိႏၵိယလ
ရပါတယ္တဲ့...။ အလြန္လြယ္ကူၿပီး စားလို.ေကာင္းတာမို.ေ၀မွ်ေပ
တယ္....။
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား...
ေရႊၾကည္မွဳန္.(အေကာင္းစား).
အုန္းမွဳန္.( အမွဳန္.ၿဖစ္ထားေသာ)........
သၾကားမွဳန္.( မွဳန္.ေအာင္ၾကိတ္).........
( ဒီသၾကားမွဳန္.မ်ိဳ.ကို Icing Sugar လို.ေခၚပါတယ္ )
ႏိူ.ဆီ....................
ဖာလာမွဳန္. ..........................
ဆား.......................
ပထမဦးဆုံး..အုန္းသီးကိုအမွ
မီးေအးေအးမွာ..ဒယ္ၿပားတစ္ခု
သစ္သားေယာင္းမေလးနဲ.ေမႊကာေလ
အနံ.ေမႊးလာၿပီဆို...အုန္းမွ
သမသြားၿပီဆို...၅ မိနစ္ခန္.အေအးခံထားကာ..သၾကာ
၊ဆား၊ ဖာလာမွဳန္.တို.ထည့္ကာ..သမသြ
ထို.ေနာက္..ေဂါက္သီးလုံးအရြ
လက္က်န္အုန္းမွဳန္.မွာ ထပ္လူးကာ သာမန္ေရခဲေသတၱာအခန္းတြင္း(၅
Mr. Gautam Chaudhri

Comments
Post a Comment