- ဂ်င္း - ၆၅ ဂရမ္
- ခရမ္းခ်ဥ္းသီးအနီ - ၂ လုံး
- ေဂၚဖီထုတ္ - လက္တစ္ဆုတ္စာ
- ပုစြန္ေျခာက္ - ဟင္းခတ္စြန္း ၁ စြန္း
- ပဲမႈန္႔ - ၁ စြန္း
- ငံျပာရည္ - ၁ စြန္း
- ဆီ - ၂ စြန္း
- ႏွမ္းေလွာ္ - ၁ စြန္း
- ၾကက္သြန္ျဖဴ - ၂ ဥ
- ငရုတ္သီးစိမ္း - ၂ ေတာင့္
- အေၾကာ္ဆံ - ၃ စြန္း
- ေျမပဲဆန္ - ၁ စြန္း
ဂ်င္း၊ ခရမ္းခ်ဥ္းသီး၊ ေဂၚဖီထုတ္၊ ငံျပာရည္၊ ပဲမႈန္႔ တို႔ကို ၃ မိနစ္ခန္႔ သမေအာင္ နယ္ပါ။
ၿပီးလ်င္ ဆီ၊ ႏွမ္းေလွာ္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ငရုတ္သီးစိမ္းတို႔ကို စကၠန္႔ ၃၀ ခန္႔ နယ္ပါ။
ၿပီးလ်င္ အေၾကာ္ဆံျဖဴးၿပီး သုံးေဆာင္ပါ။
ငရုတ္သီးစိမ္း နဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴကို ေနာက္မွ ထည့္ၿပီးလည္း သုံးေဆာင္ႏိုင္ပါတယ္။
crd: ေမာင့္လက္ရာ
Comments
Post a Comment