ဂ်င္းသုပ္



  1. ဂ်င္း - ၆၅ ဂရမ္
  2. ခရမ္းခ်ဥ္းသီးအနီ - ၂ လုံး
  3. ေဂၚဖီထုတ္ - လက္တစ္ဆုတ္စာ
  4. ပုစြန္ေျခာက္ - ဟင္းခတ္စြန္း ၁ စြန္း
  5. ပဲမႈန္႔ -  ၁ စြန္း
  6. ငံျပာရည္ - ၁ စြန္း
  7. ဆီ - ၂ စြန္း 
  8. ႏွမ္းေလွာ္ - ၁ စြန္း 
  9. ၾကက္သြန္ျဖဴ - ၂ ဥ
  10. ငရုတ္သီးစိမ္း - ၂ ေတာင့္  
  11. အေၾကာ္ဆံ - ၃ စြန္း 
  12. ေျမပဲဆန္ - ၁ စြန္း 


ဂ်င္း၊ ခရမ္းခ်ဥ္းသီး၊ ေဂၚဖီထုတ္၊ ငံျပာရည္၊ ပဲမႈန္႔ တို႔ကို  ၃ မိနစ္ခန္႔ သမေအာင္ နယ္ပါ။
ၿပီးလ်င္ ဆီ၊ ႏွမ္းေလွာ္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ငရုတ္သီးစိမ္းတို႔ကို စကၠန္႔ ၃၀ ခန္႔ နယ္ပါ။
ၿပီးလ်င္ အေၾကာ္ဆံျဖဴးၿပီး သုံးေဆာင္ပါ။
ငရုတ္သီးစိမ္း နဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴကို ေနာက္မွ ထည့္ၿပီးလည္း သုံးေဆာင္ႏိုင္ပါတယ္။

crd: ေမာင့္လက္ရာ



Comments